Złoty łan

Oto zdradzę Ci sekret, który od wieków towarzyszy najprzedniejszym gatunkom piwa. Jęczmień powinien pochodzić tylko z tych upraw, gdzie gospodarz zna każdy kłos i o każdy jednakowo dba. Chmiel tylko wówczas nada piwu szlachetny posmak, gdy pielęgnują go ludzie miłujący swą pracę.

Woda, która jest źródłem życia, musi być nieskazitelnie czysta oraz nieść ze sobą bogactwo natury. Drożdże wywodzić się muszą z najczystszych kultur. Każdy łyk piwa powinien ponadto zawierać trzy promienie słońca, podmuch letniego zefiru, jeden uśmiech oraz wspomnienie falującego łanu zboża...

"Złoty Łan" wytwarzany jest przy użyciu najnowocześniejszej technologii. Piwo poddaje się mikrofiltracji, która pozwala uzyskać piwo niepasteryzowane jednak o kilkumiesięcznej przydatności do spożycia.


Zawartość alkoholu: 6% obj.

Opakowanie: butelka 500 ml, puszka 500 ml

Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym:
karton 10 (butelki), zgrzewka 24 (puszki)

ilość opakowań zbiorczych/sztuk na palecie:
90 /900 (butelki), 63/1512 (puszki)


Galeria zdjęć - Złoty łan

Zapisz